Vi, Anna och Juan,
hälsar er 
varmt välkomna
till Tryde 1303!
ENKELT - ÄKTA - HÅLLBART

loading...

Vi finns på vackra Österlen med närhet till vacker natur, kulturupplevelser och god mat.

Tryde 1303 Bed&Breakfast -Välkomna till ett mysigt och hemtrelvigt B&B med sköna sängar och en riktigt god frukost med nybakat brödoch lokala råvaror. Njut av lugnet itradgården eller spela ett parti boule, biljardgolf eller krocket. På sommaren har vi vår vedugn igång de flesta kvällar så då kan ni njuta av pizza med ett glas vin eller öl.
 

Café Tryde 1303 -För oss är det viktigt att använda närproducerade produkter. Vi använder det vi odlar själva på gården och samarbetar med många gårdar och butiker på Östelen . Vi är stolta att servera mat som är från vårt vackra Österlen. Här hittar du både mat och fika. Du slipper välja en rätt: ta tex tre små smörgåsar istället för en stor eller välj vår Österlentapas med gobitar från närområdet. Vi har många vegetariska alternativ och det mesta går att få gluten- och mjölkfritt.

Du kan ta dig till närliggande utflyktsmål med bil, cykel eller till fots. Vi ligger ett stenkast från fantastiska Fyledalen. Här kan du promenera men också hyra dressin och kanske få den allra bästa upplevelsen av dalen. Vi hjälper er gärna och tipsar om kända och okända smultronställen.

Galleri Tryde 1303 har olika utställningar under året. Vår egen konstnär Juan Villavicencio pratar gärna konst med er.

Butik Tryde 1303 - stig in i Sydamerika. Vi har handplockade produkter från Ecuador. Allt är från små familjeföretag som vi själva besökt. Passa på att köpa presenter till dig själv eller någon kär vän.

Konferens/Fest - Föreningar, företag eller privata grupper kan erbjudas rum för möten, fester och konferenser.

Hos oss träffar ni också våra älskade husdjur som ger oss både glädje och avkoppling.

33

Doften av nybakat sprider sig i huset. Brunchen står snart uppdukad. Kom kom! #tryde1303 #enkeltäktahållbart #lokalmat #brunch #österlen
loading...